dimecres, 17 d’abril del 2013

Colpbol: Un esport alternatiu



Com va alumnes del CEIP Cervantes?

Aquest trimestre, amb els grups de 3r cicle de primària, estem provant un nou esport què és molt entretingut, competitiu i fàcil d'aprendre. Aquest esport és el...

COLPBOL

Però... què és el Colpbol?

El Colpbol és un esport de recent invenció (1996-1997), creat pel professor d'educació física, Juanjo Bendicho Ros, amb l'objectiu de fer un esport on tot els participants tingueren la mateixa importància (sense que la força física fos determinant) i que pogueren jugar nois i noies alhora.

Aquí vos deix un vídeo on explica el reglament i podem veure a gent jugant i participant. Ja comentareu a veure si vos ha agradat.

Una abraçada!


6 comentaris:

  1. es un esport molt pulit.......gracis per enseñarnos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu campió! Realment ho vareu fer super bé a les sessions. A veure què tal surten els vostres partits a les jornades esportives. Una abraçada!

      Elimina
  2. Soy Marta una niña de 3 B y esta molt pulit el blog de educacio fisica



    UNA ABRAÇADA !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes Gràcies Marta pel teu comentari! Intentarem cada any fer-lo més polit per a vosaltres, els super alumnes del CEIP Cervantes, jeje. Una abraçada molt forta!

      Elimina
  3. Raluca 5A
    Me a gustado mucho colpbol es un deporte muy guay!!!

    ResponElimina
  4. ¡Raluca! ¡Te vamos a convertir en una campeona del Colpbol! Cuando acabe el curso en vez de manos tendrás sartenes de cocina para golpear la pelota, muajaja. ¡Un abrazo!

    ResponElimina

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.